Menadžerski standardi 
ISO 9001
ISO 13485
ISO 14001:2015 – EMS
OHSAS 18001
HSE
CE Znak
ISO 19011
ISO 17020 - Kontrolna tela
ISO 17025 - Lab. za ispitivanje
ISO 27001
EN ISO 50001 – EnMS
Bezbednost hrane i pića
Proizvodnja / prerada
hrane i pića
EN ISO 50001 – EnMS
– Sistem Energetske Efikasnosti
Adekvatan i efektivan EnMS sistem za organizaciju:
- Energetski pregled organizacije sa sagledavanjem potencijala za uštedu energije i smanjenje troškova
- Kategorizacija objekata po Energetskoj efikanosti - objekti koji ispunjavaju zahteve energetske efikasnosti
- Menadžment troškova energenata – proistekli iz Energetske ne-efikasnosti
- LEAN metode za poboljšanje Energetskih efikasnosti i performansi
- Monitoring i izveštavanje o učinku EnMS
- Kontinualno poboljšanje Energetske efikanosti objekata
Šta obuhvata implementacija EnMS sistema:
- Obuka rukovodstva (i svih ključnih kadrova) za upravljanje EnMS-om
- Energetski audit:
- Prikupljanje i obrada podataka o potrošnji energenata
- Analiza podataka za identifikovanje prostora za poboljšanje uštede, tj smanjenje troškova poslovanja
- Posebna pažnja za značajne potrošače u organizaciji / firmi
- Definisanje energetske osnove, za poređenje potrošnje po godinama
- Izrada izveštaja o energetskom preispitivanju
- Akcioni plan za uštedu energije
- Definisanje Energetskih ciljeva
- Izrada procedura prema standard EN ISO 50001
- Pomoć pri interpretaciji i implementaciji zahteva standarda
- Izrada potrebnih evidencija
- Formulari/izveštaji
- Realizacija internih provera sistema EnMS